top of page

AMMATTIMAISTA SUORAHAKUA

HR Capitel Oy:n suorahakua käytetään laajasti tuottavimpien ja sopivimpien henkilöiden löytämisessä. Olemme erikoistuneet ylimmän johdon, keskijohdon ja vahvojen asiantuntijoiden löytämiseen. HR Capitel Oy:n suorahakuprosessi on ammattimainen ja dynaaminen, joka varmistaa onnistuneen rekrytoinnin kustannustehokkaasti. Menestyminen taataan karkeasti viidellä osa-alueella, joiden laadukas läpivienti tuottaa aina parhaan lopputuloksen.

PROFILOINTI

LÖYTÄMINEN

VALINTA

PÄÄTÖS

SEURANTA

On ensisijaisen tärkeää, että suorahakukonsultti ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, tarpeen ja osaa kaivaa menestyksen avainmittarit. Jos näitä osa-alueita ei hallita, niin löydetään vääriä henkilöitä ja toimeksianto epäonnistuu. Me HR Capitelissa ymmärrämme aina asiakkaidemme liiketoimintaa, osaamistarpeet ja löydämme oikeat henkilöt. Annamme tästä takuun.

 

Pitkälle vietyjen menetelmiemme ansiosta HR Capitel Oy:n suorahaku toteutuu pääsääntöisesti alle 4 viikossa. Tarjoamme myös 1 vuoden lisätakuun palvelullemme.

Office Team
YLIN JOHTO

Ylimmän johdon oikea valinta on organisaation tärkeimpiä päätöksiä.  Näillä päätöksillä on vaikutusta läpi organisaation. Väärä rekrytointi tulee kalliiksi.

 

HR Capitel Oy on erikoistunut vaativiin johdon suorahakutoimeksiantoihin. Vahva osaamisemme ja kokemuksemme varmistaa osaajien löytämisen ja onnistuneen rekrytoinnin parhaalla lopputuloksella.

Co-workers
KESKIJOHTO

Keskijohto on ylimmän johdon ja muun henkilöstön välissä avainpaikalla. Tällä tasolla on oltava oikeaa osaamista ja kokemusta.

HR Capitel Oy löytää tuottavat henkilöt keskijohtoon. Vahva osaamisemme ja kokemuksemme varmistaa osaajien löytämisen ja onnistuneen rekrytoinnin parhaalla lopputuloksella.

Team Discussion
ASIANTUNTIJAT

Monella alalla on puute asiantuntijoista ja yrityksillä on suuria haasteita saada määrättyjä osaamistarpeita täytettyä.

HR Capitel Oy on erikoistunut vaativiin  suorahakutoimeksi-antoihin. Vahva osaamisemme ja kokemuksemme varmistaa osaajien löytämisen ja onnistuneen rekrytoinnin parhaalla lopputuloksella.

Kumppanuusverkostomme koostuu alan parhaista osaajista. Käytämme muun muassa ulkopuolista ammattilaisorganisaatiota soveltuvuusarvioinneissa objektiivisuuden säilyttämiseksi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä.

Rakennetaan yhdessä kumppanuutta.

bottom of page