top of page

Avoimet paikat

Suurin osa Headhunting toimeksiannoista tapahtuu hiljaisuudessa, ns. pöydän alla. Mikäli sinua kiinnostavaa työtä ei näy nyt avoimena, lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot toiveistasi.

 

 

HAEMME HEADHUNTTERIA

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin, olisiko tämä sinun paikkasi.

Henrikki Artola, Toimitusjohtaja, HR Capitel Oy, suorahaku@hrcapitel.fi, 040 188 1475.

HAEMME  KIINTEISTÖLIIKETOIMINTA JOHTAJAA

Asiakasyrityksemme on vakarainen ja omaa pitkän historian. Organisaatiossa on useita liiketoimintoja niin suunnittelusta, ympäristö ja energia palveluihin kuin talouden suunnittelun konsultointiin. Hankkeita on vuositasolla tuhansia ja toimintaa myös kansainvälisesti.  Kiinteistöliiketoiminta keskittyy kiinteistöjen kehittämiseen johon kuuluu vahvasti muun muassa talouden suunnittelu, kiinteistöjen elinkaaren huomioiminen sekä arvonmääritykset uuden mahdollisen käyttötarkoituksen osalta.

Menestyäksesi positiossa tulee sinulla olla kiinteistöliiketoiminnasta kokemusta. Strategista osaamista liiketoiminnan kehittämisestä, kykyä tuotteistaa ja konseptoida palveluita sekä tausta joka tukee liiketoiminnan kasvattamista. Hyviä henkilöstöjohtamisen taitoja unohtamatta.

Asiakasyrityksemme antaa vahvan tuen ja osaamisen liiketoiminnan tueksi. Tällä paikalla pääsee kehittämään ja kasvattamaan myös uutta.

 

Jos kiinnostuit, niin ole nopeasti yhteydessä. Kerron mielelläni tarkemmin tästä avain tehtävästä.

Henrikki Artola, Toimitusjohtaja, HR Capitel Oy, suorahaku@hrcapitel.fi, 040 188 1475.

Avoin hakemus

Lähettämällä meille avoimen hakemuksen alla olevan linkin kautta saamme sinut varmimmin mukaan sinua kiinnostaviin suorahakutoimeksiantoihin.

bottom of page